you can make me perfect again.


img- bono.

Sitter och njuter. Till tonerna av mina älskade, fina Bono. Den mannens röst. Alltså. Jag dör. Jag kan lova er att jag PÅ RIKTIGT dog när jag såg honom. Med mina egna ögon. Inte på en skärm. Utan i verkligheten. Den där dagen. Dagen som kom med ett sköljande regn. För att sedan avsluta kvällen med en underbart vacker solnedgång. Ja, den dagen. Då var jag nog lite död. Jag har fortfarande minnesluckor. Som jag börjar bli säker på aldrig kommer fyllas. Nej. Men det hör till det fina i det hela. Och jag ska se dem igen. Inte en. Hela två gånger nästa år. Och nu ska jag sova. Men jag kommer inte kunna göra det. Tänker inte säga varför. Använd fantasin.

Just det. Någon frågade om mina besökare förut. Den här bilden kanske ger er en bild om hur min statistik ser ut. Inte för att det spelar någon som helst roll. Jag har inte många läsare att komma med. Antalet läsare påverkar mig inte. Jag skriver ju som jag alltid gör. Men någon undrade ju.


the last one standing.


img- jag. mer kristaller.


because the night belongs to lovers.img- jag. från i somras.

i don't know what colour your eyes are baby but your hair is long and brown.
img- jag. när man inte får gå ut och fota vad gör man då? jo. man tittar ut genom fönstret. det här måste seriöst vara stockholms fulaste byggnad. vad gör den på östermalm egentligen? sätt den i en skog.

Change of plans. Vi åker inte till Danmark för att se U2. Vi åker till Finland i stället. Och sen till Paris. Varför? Vi tjänar 2000 kronor på det. Eftersom jag valt att betala allting själv så har jag inget emot denna förändring. U2 är ju U2 var de än befinner sig. Jag är ju jag var jag än befinner mig. Bara landet som kan råka vara ett annat. På måndag släpps biljetterna. Åh. Jag längtar.

Btw. Bara jag som tycker att Erik i Idol är sjukt lik Dougie?!


now be a good girl.


img- the girl who tamed the tiger.

Vaknade i natt. Av att jag hostade. Låg och tänkte alldeles för mycket. Kunde inte somna om. Satte på TVn. Nej men så trevligt. En Clint Eastwood-rulle. Ja, då tittade jag på den. Mitt i natten. Nu är jag trött. Och sjuk. Jag är tydligen alltid sjuk. Inte okej. Jag vill till skolan. Till människorna.


let's grow old together and die at the same time.


img- jag.

De var grymma. Grymt grymma. Sångaren såg ut att vara 12 år. Men det gör inget. Snackar om White Lies.
Förband till Coldplay. Let's grow old together and die at the same time. Lyssna.
Märkte ni precis att jag pratade om musik utan att nämna U2?


power through power.img- jag.

Bilder från vackra sommarkvällar. Jag saknar dem. För nu är det officiellt höst. Lövens liv går mot sitt slut. De är inget att ha längre. Vi trampar på dem nu. Vi kallar det härligt. Men det är inte härligt. Inte alls.
Åh. Ge mig vackra sommarkvällar. De där när vi var så lyckliga och glada. Det är vi alla nu också. Men det är något speciellt med sommaren. Något som hösten inte har. Inte vintern heller. Inte den ljuva våren. Sommarkvällar. Bara ben. Bar hud. Lite tyg. Kanske lite värmande alkohol i magen på några av oss. Och i er där ute. Men egentligen behöver man inte mer värme i magen. Inte när det är sommar.

your destiny will find you wherever you are.


img- le love. jag har bara fifflat lite med färgerna.

Sjuk. Har inget vidare liv för tillfället. Det enda som gör mig lite gladare just nu, som alla andra dagar, är Bono.

shotgun.


img- jag.

Grattis Sam.
Idag fyller min idol - ja, fortfarande - och übermänniskan Hilary Duff 22 år. Grattis till henne med.


it sounded better back then.


img- im only sleeping.

songs you know.


img- jag.

his french brother.

Igår hamnade jag först hos Mel. Där var Sara. Och jag lite halvt till höger.

Hon och jag med våra framtida tauteringar. U2. Jag såklart.
'
Sofia var där. Hon var så fin så.

Astrid, Hugo, Sofia x2.

Sedan bar det av till en fest. Titta vilka som var där!

Det var i stort sett bara killar där. Det framkommer ju på bilden. Det var en trevlig fest. Tråkigt nog måste folk alltid ställa till det för andra. Blä. Jag min estet passade inte in så bra.


Man kan väl säga att jag såg allt ur ett rosalila perspektiv igår.

jamming on the party session.


img- jag.

Öh. Jag är är ehm. Peppad. På nånting. På lördag i allmänhet. Typ. Vill hinna med mycket ikväll. Träffa vänner, ha kul och ha ännu mer kul. Har man tur så. Nu lyssnar jag på kungen. Dr Alban. Han är grym. Skämt åsido. Sing Hallelujah är den nya partylåten. Annars så är jag överlycklig. Igen. Jag ska nämligen inte bara se mina älskade gubbar (inte porrigt alls) i Danmark utan även i Frankrike. P-A-R-I-S. Jag är SÅHÄR LYCKLIG! Jag struntar i att skriva tusen utropstecken, för ni fattar ändå inte hur det känns.  

lost since summertimes.img- jag på stockholm + fina carro.

Igår var det fint.

heading for the spin.


img- jag.

Ffffredag. Jag och Carro har alltid haft så roligt tillsammans. Allra mest skoj har det vart när det bara varit vi två som gjort nåt. Jag och min blomma. Ikväll ska vi ut igen. Jag längtar efter henne. Så sinnessjukt mycket.
Fredag. Fest. Hm. Nja. Kanske. Fredag. Foto. Ja. Kameran ska med ut. Fredag. Fint. Ja.

instant repeater.img- jag.

Nu har jag ingen ilska kvar i mig längre. Bara lycka. Lycka. Mer än lycka, förstås. Det är ju U2 vi pratar om. Vart ska jag ta vägen? Åh. Jag vill skrika över hela världen. Jag vill skrika ut mina känslor. På ett bra sätt den här gången. Tänk att Han kan rensa bort alla negativa tankar. Underbart. Han är underbar. Bono.

beyond happiness.


img- världens bästa band.

KAN. INTE. ANDAS. MÅSTE. SITTA. NER. ÅH. HERREGUD. KAN DET STÄMMA?! KAN DET VARA HELT SANT?! SKA JAG FÅ SE MIN BONO IGEN?! JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG KAN PÅ RIKTIGT INTE ANDAS. OCH JAG VET ATT JAG INTE SKA TA UT LYCKAN I FÖRVÄG MEN ÅH!!! JAAA!!!! Ni som känner mig skulle verkligen vilja träffa mig nu.

my little runaway.img- jag.

Sammetsklänningen imorgon? Ladytron är helt fantastiska. Nu ska jag plugga franska. Jag hatar franska. Men det är fint. Språket. Men inte undervisningen. Det är demoniskt. Xx.

i must be paranoid.


img- jag. måste. sluta. fota. i. speglar.

Jag mår lite bättre. Tack vare att jag har världens finaste vänner. Och Bono. Och choklad. Kristaller är fint.

the killing moon.img- jag. vill ha ett nytt objektiv.

Tjalalala.

there's nothing to do with you.


img- jag. stopp.

Gah. Jag mår verkligen inte bra. Jag känner verkligen hur jag kokar över av ilska. Och varför har alla utom vi studiedag imorgon? Ahhh. Jag hatar allt just nu. Det är nåt fel. Nånstans. Är så besviken på mig själv. Ångrar mig så mycket. Jag hatar att jag snackar så mycket skit. Och gör folk ledsna. Det känns som att jag kommer döda någon ikväll. Men det kommer jag såklart inte göra, duuh?
Jag behöver helg. Här och nu. Förhoppningsvis får jag träffa Carro i helgen. Och vi ska ut. Ut. Jag måste ut. Jag kvävs. Och jag är så arg. Helt hysterisk. Kan inte prata med någon nu. Jag skakar liksom av ilska. Jag vet inte varför. Eller jo. Jag vet nog precis varför. Jag har någon form av abstinens. Gissa vad. NEJ. Jag är arg för annat också. Ser bara rött just nu. Kan inte alla bara låta mig vara?!

Hör av mig när jag lugnat ner mig. Om det någonsin händer.

oh, change your heart.


img- jag.

Vi tjejer var så grymt grymma idag att vi vann debatten. Vi vann skumpa i form av en Pommac och lite...eh. Godis. Annars är allt fel idag. Fel. Fel. Fel. Och jag är fortfarande hysterisk och arg sedan igår. Argh. Förlåt alla som fallit offer för mitt dåliga humör.

still waiting for the dawn.


img- jag, gammal bild.

Mår dåligt av allt studerande. Inte bra. Vi går långa dagar i skolan + sliter håret av oss varje kväll. Inte helt okej. Men jag lyssnar på U2. Bono gör mig lite gladare. Yahweh. Night Night. Xx.

This love is lika a drop in the ocean.

a long time ago we used to be friends.


img- jag. ringar köpta i barcelona.

Varför tycker folk att jag är porrig för att JAG ÄR DÖDLIGT KÄR i Bono? Jag blir så sur. För jag menar, Johnny Depp och Brad Pitt är bara tre år yngre och de får ju alla världens kvinnor efter sig (kan hålla med om att det är hög dreggelfaktor på dem, men det hör inte hit). I alla åldrar. Varför är jag då så hemsk som älskar Bono så mycket att jag dör flera gånger om per dag?

so touch me now.


img- jag på väg hem från skolan.

Fick jag bestämma skulle det vara sommar mellan maj och oktober. Bad. Skratt. Glass. Värme. Frihet. Halva oktober till halva december skulle vi ha en sån där underbar höst. Krispiga, gula löv under stövlarna. Knappt något regn. Kylig luft, värmande sol. Stora halsdukar och mössor. Sedan skulle vintern komma och vara inpå mars. Vi skulle slippa slasket. Bara vit snö. Snövitt hela tiden. Solen skulle reflekteras som små kristaller på den frasiga ytan på de decimeterhöga drivorna längs gatorna. För den skulle finnas där också. Solen. Gärna hela tiden. Och göra det lite bättre efter den långa mörka morgonen. Flingorna skulle falla från skyn när man vaknar och komma tillbaka när man la sig. Sedan skulle våren komma. I mars. Jackorna åker av. På med Conversen igen. Man skulle sätta sig med sina vänner och grilla lite för tidigt. Alla blir förkylda och ledsna. Men så ska det kännas. Det ska kännas att våren är påväg. Sen skulle den vara här på riktigt. Nätterna blir längre. Ljusare. Alla skulle bli kära också. Och få en mer positiv inställning till allt. Och vi skulle känna att snart är sommaren här.

Snart är den borta.

every generation gets a chance to change the world.


img- jag.

Jag sitter här och råglor igenom intervjuer med världens bästa människa. Det är nästan lite åh-jag-dör-tänk-om-han-var-25-år-yngre-över det hela. Men bara nästan.

you act like you don't know me.


img- jag.

Onsdagen avklarad. Snart är det helg. Åh.


hold on to love.


img- jag.

00:01. Nu har jag pluggat klart. Och lyssnat på min fina Bono. Sängen ropar. God natt.

I love you cause I need to, not because I need you - Luminous Times (Hold On To Love) av U2.

go your own way.

Dagen i bilder. Vi har en underbar ljussal högst upp i skolan.

Jonna lekte Carrie i SATC.

Vi misstänkte att det börjar bli höst.

Gick igenom en korridor.

Estelle var i skolan igen. Här på bildlektionen. Vi fick veta att vi ska teckna av krokimodeller om två veckor.

Gjorde fotoläxan.

img- moi of course.

sitting in a tree.
img- jonna fotade mig i ljusrummet idag.

Mitt hår är jätteljust. Och jag har lugg. Typ. Blä.

you elevate my soul.


img- jag uppenbarligen.

Har fotat järnet idag. Dock inte till fotoläxan. Det är faktiskt mer ansträngande att gå foto på gymnasiet än man kan tro. Vi är faktiskt inte IQ-befriade. Bara för att vi valt att läsa foto istället för sam. Bara för att vi vill jobba med något relaterat till foto i framtiden. Yes. Dock så vilar kameran nu så det blir inga bilder på min nya lugg (!). Eller ja. Vad man nu vill kalla det. Hm. Jag vill färga håret lika mörkt som på bilden. Där var det nyfärgat. I juni. Nu är det grått högst upp och äckelrödbrunt i längderna. Well well. Mitt röda kök i bakgrunden. Peace.

meet me in the stairway.


img- jag.

Party on, people.

fighting the laws.


img- här är dom. bono är sexig som få där i bakgrunden.

Åh vad de skulle förtjäna att vinna! Rösta på U2 här för Best Live Act och Best Rock. De förtjänar verkligen det här. "Legendary Irish band U2 have won more Grammy Awards than any other band. Their latest album, No Line On The Horizon, debuted at #1 in 28 countries around the world". Det finns inget bättre band. Det finns inga underbarare. Röstar ni inte för att ni inte tycker de är bra (skamligt!) så kan ni väl ändå rösta för att de är mitt liv. U2 är mitt liv.

Mitt hundrade inlägg. Yey. I'm good.

baby, baby, baby, you know i'm not alone.


img- larry, edge, bono (you sexy beast), adam. åh vad jag älskar den här bilden.

När jag känner mig sjukt nere, miserabel eller väldigt lycklig tänker jag: jag är inte först. För någon innan mig (vår värld är ju gammal) har upplevt samma känsla. Någon jag går förbi på gatan kan ha känt samma sak. Känner jag mig rebellisk och vill göra revolt är jag inte först. Se på alla hippies med extrema åsikter och tankar. Jag är inte först. Finner en sorts tröst i det när jag är nere. Att jag är inte ensam. Inte först. Det kan också kännas lite jobbigt, att man inte är så cool eller annorlunda som man tror. Man är aldrig ensam. Den enda känslan jag är ensam om - i hela vida världen - är den känsla som tog över min kropp och min värld när jag för första gången såg Honom. Den mitt hjärta tillhör. Just det. Bono. Förhoppningsvis får vi alla uppleva kärlek här i livet, men det jag upplevde när jag såg Bono live för första gången har inget ord. Det är så nytt. Ja. Jag känner mig ensam. Och det är jag glad över. Och jag tänker på det natt och dag. Dag och natt. Timmarna igenom. Tjugofyra-sju. Sov gott alla icke-ensamma människor.

"it's like a dream."

The Notebook. Femte gången på två veckor. Men denna gång såg jag inte slutet. Jag klarar inte det. Inte den allra sista biten. Så underbart slut men det gör så ont i mig. Aj. Vilken underbar film. Mer tårar än någonsin idag.

love comes tumbling.


img- bono. yummie.

Hej snygging. Nu är det 51 dagar sedan vi SÅGS. Jag längtar hjärtat ur mig tills nästa gång vi har såndär fin ögonkontakt igen.

even seasons have changed.


img- lina goes lykke li.

La precis på luren, hade en ytterst härlig 45 minuter lång konversation med den fina Lina. Åh ibland går livet så bra för en själv och andra att man bara vill skutta runt i små cirklar. Mindre bra är att vi har massvis med plugg och tre stora prov i veckan. Nja, gymnasiet var väl inte kul trots allt.


higher than the sun.


img- flickr tror jag

Fint väder. Jag vill sitta inne. Jag vill inte plugga. Jag vill äta sockervadd. Jag vill höra Bono. Japp.

you left me in the rain.


img- lånar bilden av billie. hon och jag skuttade runt för två timmar sen.

Lite smått besviken på denna kväll. Då varje dag av denna vecka till stor del bestått av nedräkning till helgen så hade jag önskat mig något mer. Folk och fest. Men egentligen, vad kan jag mer vilja ha än två av mina dyrbaraste vänner en småkylig lördag? Sara och Melina. Vi hade det mysigt minsann. Men jag glömde kameran. Jobbigt eftersom jag överallt såg färdiga fotografier. Perfekta miljöer och motiv. Så skönt att bara få vara med vänner ibland. Prata ut. Strosa runt på Söder. Skratta, träffa gamla "vänner" som vi rymmer ifrån. Sånt kan vara fint en septemberkväll. Just nu tynger en konstig huvudvärk min tillvaro. Vet inte var den kan komma ifrån. Kanske från min negativa attityd denna kväll. Jag såg ut som en wannabe-söderemo med mitt mörka draperi till hår, röda läppar, Dr. Martens, transparent tyg på armarna och en och annan säkerhetsnål. God natt fina läsare.

i'll give you back my voice from the world.


img- världens bästa basist, adam clayton. älskar att man ser låtlistan bakom honom.

Nu har jag också lärt mig Vertigo på bas. Den är rätt enkel, men svår att spela bra. Jag älskar att spela bas. Jag älskar att ha basen på hösta volym. Jag älskar Adam Clayton, världens bästa basist. Jag älskar U2. JAG ÄLSKAR BONO. Åh. För 7 veckor sedan + en dag. Då befann jag mig i ett mentalt stadium som är bortom denna värld. Jag skulle vilja bosätta mig i det där stadiumet och leva där för alltid. Med dem. Vi. Alltid. Jag återvänder dit så gott jag kan, då och då. När ingen är nära mig. För om någon skulle se mig när jag blundar och stänger ute allt som har med min riktiga värld att göra, skulle nog de flesta välja att låsa in mig på någon anstalt. För psyksjuka. För besatta. För beroende. Nej, det är inget beroende. Det är en livsstil. Det är mitt liv. De är mitt liv. U2.

watching the sun disappear.

Vi drog vidare till Vitan.

Min älskade Billie var där.

Sofia med.

Hanna och Albin också. Och en söt tjej jag glömt namnet på.

Där var också den andra Sofia som var grrrrrrymt snygg i sin nya frisyr.

Som man kan se i bakgrunden var det ganska mycket folk där men Hannes ville glänsa lite extra.

Jag har ännu inte fått svar på vad Lina visade de där killarna.

Folk klagade hela tiden på att jag var nykter men kvällen avslutades ändå med fyllekäk på Donken.

Fin kväll.


(Sam var också där men hon var alldeles för söt i sin nya mörka frisyr att hon inte fastnade på bild.)

singing in snowflakes.

Fredagskvällen började med förfest hos Gustaf.


Hannes, Gustaf...jag...

Lina blev farlig.

Egopic-time.

Fullt drag.

Linas partytrick/partymin.

you can use it.


img- u2

Hahaha. Jag har visst blivit bjuden på Blog Awards. Ni vet, den där grejen VeckoRevyn håller i? Det där som alla snackar om i bloggvärlden? Just det. Hah. Jag fick ett mail av dem som sa att jag är bjuden men att de också vill skicka en fysisk inbjudan så de ville ha min adress senast den 14 september. Och jag såg mailet nu. Bra Patricia. Too late. Men det är lugnt. Vad skulle jag gjort där? Snackat politik och hårfärg (så trött på politik nu!!) med Blondinbella och pratat bebisspråk med Kissie? Nej. Tror inte det va. Hahah. Lustigt att jag blev bjuden, men jag tackar så hemskt mycket ändå. Hade jag haft nån att gå med hade jag utan tvekan gjort det. Vilken syn det hade varit! Well well. Snart beger jag mig ut i fredagens kvällsluft och har det underbart.

i know i'm not alone.


img- the fly

FREDAG. Min hjärna är extremt skadad av allt politiksnack. Strax ska vi ringa till några kommunister. Efter det till Kristdemokraterna. Ah, vilket liv jag har... Jag har blivit politiskt aktiv! Yey. Åh. Jag vill sjunka genom marken och dö. Bara sådär. Men det är ju FREDAG. Har massa alternativ inför kvällen men inget verkar särskilt lockande nu. Nu är rasten slut. Hej Stalin!

Lyssna här och här.

i've been waiting for so long.


img- andré + jag + gustaf och estelle + edith + jonna och andré

Vi hade inte bara lunchrast idag. Vi flummade runt lite också. Efter skolan gick jag och Lina och fikade och avslöjade roliga saker om oss själva. Hihi.

the future needs a big kiss.
img- en vanlig lunchrast på KSG

Projektarbete. Vi sitter som vanligt i kafeterian och innan vi börjar arbeta på riktigt så sitter vi som vanligt och slösurfar lite/är estetiska. Rebecka visade en video från när hon var på KISS. Det gör mig ju inte mindre avundsjuk (jag var ju liksom inte där).

Då kom jag på att ja! jag borde ju visa folket en video där man TYDLIGT OCH KLART ser att BONO har intensiv ögonkontakt med någon i många långa sekunder. Vem var denna "någon"? JAG KAN STOLT MEDDELA ER ATT DET VAR JAG. JAG JAG JAG JAG JAG. Jag skryter inte (okej, lite flashar jag väl men det får jag faktiskt göra), jag delar bara med mig av något litet från det som var mitt livs bästa timmar. Det bästa som någonsin hänt mig. Det som jag hade väntat på i 6 år. Mannen jag älskar, han som... Ja, ni känner till snacket. Ni vet vad jag känner. Klicka här för att se när han mellan 1:40 - 1:55 har ögonkontakt med den som stavas P-A-T-R-O. JAG! Åh, jag kan inte fatta det. När jag nyss visade tjejerna skrek jag som en liten gris och mitt hjärta hoppade ur bröstkorgen. Fråga bara Estelle som så fint fick ta på mitt bröst för att känna trycket. "Hur kan du veta att det var just du? Han har ju glasögon på sig?" Är du 4 meter från mannen och har 10 vänner runt dig som också ser när det händer DÅ VET MAN. DÅ VET MAN ATT HAN SÅG JUST DIG. DÅ VET MAN OCKSÅ ATT DET VAR DIG HAN GAV SLÄNGKYSSEN TILL LITE SENARE DEN KVÄLLEN.

Åh. Åh. Åh...det börjar komma tillbaka.

Ni ser ju hur intensivt han ser på mig, kan ni förstå hur lycklig jag var? Kan ni förstå att jag var i nirvana? Nej det kan ni inte. Ord kan inte beskriva vad som hände den kvällen.

listen for me, i'll be shouting.


img- bono

Ligger i sängen. Drar mig i sisådär en halv 1 minut innan något hörs. Det är den där rösten igen. Den där som förföljer mig. Den där som är överallt. Det är han! Det är Bono! Men vad gör han här? Drömmer jag fortfarande? Hjälp. Vad är det som händer? Med hjärtat lätt bultande i bröstet går jag ut ur mitt rum. Jaha. Damn. VH1 är på i vardagsrummet och där är han ju. Såklart. Åh, så underbart det hade varit om han faktiskt varit här.

you bury your treasure where it can't be found.


img- bono under ultra violet. läs nedan.

Play.
Introt far igenom min kropp. Krypande, långsamt, långsamt smyger det sig fram. En rysning rätar ut min ryggrad. Jag sluter ögonen och låter känslorna ta över mina sinnen. Ett eko av hans röst hörs i mitt huvud. Inlåst i en liten låda finns mitt hjärta. I djupet av mig själv finns den låsta lådan. Han har nyckeln.
Ekot ljuder, den hesa rösten får mig att skälva till. Hårstråna på min kropp reser sig. Gåshud. Såklart.

I wanna get it wrong...can't always be strong...and love it won't be long...
Ögonen är fortfarande slutna. Framför mig har jag scenen. Jag ser upp, ovanifrån regnar ljus. Rött, blått. Röken är tjock. Jag är blind. Snart börjar dimman lätta. Jag är tillbaka igen. Röda skarpa strålar når mina ögon. Laserstrålar och tjock rök. Ett förförande eko. Sensuella, hesa toner. Han rör sig framåt.
I remember when we could sleep on stones...now we lie together in whispers and moans...
Jag är tillbaka. Där jag kände mig som mest hemma. Där jag inte längre kan kontrollera mina sinnen, mina känslor, mina ord. Tårarna täcker mitt ansikte som om de alltid varit där. Som om jag alltid gråtit ut mina känslor. Som om det ska vara så, som om jag är byggd så. 
Baby, baby, baby...light my way... 
Hans läppar rör mikrofonen. Hans andetag hörs. Han smeker luften och ser mot mig. Han förför. Han har fångat mig. Jag är fortfarande hans fånge. Jag kommer aldrig bli fri. Jag kommer alltid vara fångad och jag önskar inget hellre.
Det är här jag hör hemma.
Repeat.

is there a time.


img- adam, larry, BONO (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), edge

Jag älskar...

...Bono.
...U2.
...när Bono som ung försökte sjunga med brittisk accent.
...Bonos röst (duh?).
...när Bono jämt lät sådär härligt förkyld.
...när Bono skriker så det gör ont i öronen.
...när Bono sjunger opera.
...den där livliga, underbara pojken vid namn Paul Hewson. Ni vet han som är (var) 20 år? Yngre än Dougie ju!
...känslan jag får när jag hör honom. Alltså ni anar inte vad som händer inom mig när han tar ton.
...ATT MANNEN OCH JAG HAR HAFT ÖGONKONTAKT FLERA GÅNGER.
...ATT BONO GETT MIG EN SLÄNGKYSS!
...minnena av hans närvaro.

Jag tror att jag håller på att utveckla någon form av psykisk störning.


watch the night land into day.


img- bono

Snygg hockeyfrilla. Nej, men allvarligt. Se på ögonen. O-M-G. Jag älskar dig.

what you say ends up thrown in your face.img - jag på edith och jonna.

Live from Simons Skafferi. Vi sliter som djur och är konservativa. Eller ja, om 5 minuter ska vi börja tänka konservativt.

i don't know my right from left or my right from wrong.


img- bono

Sovmorgon. Ah. Jag är utvilad. Vilken befrielse. Sol ute. Sköna drömmar. Idag är det onsdag. Kort dag i skolan vilket betyder att tiden kommer gå fort och att det snart är helg. Underbart.

call that a comeback.


img- hilary duff

Gossip Girl. Yes. Kan knappt bärga mig tills min idol (japp, still) Hilary Duff syns i de nya avsnitten. Åh, kan inte tiden gå fortare. Jag vill ha helg här och nu. Eller bara jullov. Det är bra. So is Gossip Girl. Gosh, jag svamlar. God natt...

oh lord, loosen my lips.


img- världens underbaraste varelse

Sitter i kafeterian. Jag hittar denna bild. Utbrister "ÅH SHIT VILKEN SEXIG BILD!". Det blir tyst. Får blickar på mig. Men det är okej. Det är lungt. Ingen fara. Det är Bono. DET ÄR F*ING BONO!

the drugs don't work.


img- elkie vanstiphout

Billie och Sam, i sommar när vi ska luffa runt i Europa får vi inte missa Dublin. Snälla lova mig det. Berlin, London, Dublin. And more. Please? Jag har ju av nån outgrundlig idiotisk anledning aldrig varit där! Å sommar, kom tillbaka.


i feel free.img- paper.lillies

Den här låten har jag drogat i en oändlighet. Sen 1997 typ.

mother, mother-suckin' rock an'roll.img- bono

Looking for the one. Been around back, been around front. Mother-suckin' rock an'roll.
Mannen är ett geni.

rain keeps falling down.


img- jag. lekte städerska i skolan idag. tog på mig en sjal på huvudet och en fin brytning på det svenska språket. vi skrattade lite grann och sen blev vi klara med arbetet. min projektgrupp är ett überteam.

Igår såg jag St. Elmo's Fire igen. Åh, ingen nyhet att en av mina största passioner är rätt cheezy 80-talsfilmer. Allra mest Back To The Future förstås, men jag älskar verkligen Brat Pack-filmerna. Av hela mitt hjärta. De får mig att må så bra. De är så enkla, men så underbara. Och så har jag länge haft en liten crush på en ung Andrew McCarthy (haha). Bara för det ska jag titta på Pretty In Pink. För hundrade gången. Och i detta nu lyssnar jag på ett av mina favoritband, Simple Minds, låten är självklart Don't You (Forget About Me). Inte helt otippat är den med i The Breakfast Club. Det måste vara en av de bästa filmerna genom tiderna. Åh, jag och 80-talsfilmerna och 80-talsmusiken. Rocken och synthen. Jag vill också vara ung för 25 år sen!
Pappa, jag vill också vara född 1963.  


i know you will be drinking alone.img- jag, bilder från min gamla blogg

Besöksrekord för den här bloggen idag. Superkul, hoppas ni nya läsare stannar.

so i take a breath and then i pick up the phone.img- hanna + isabelle

Bilder från nollningen, aerobicsdelen på Plattan. Det var galet. Och erotiskt...hm. Sjukt kul var det i alla fall. Ni måste notera "THE ALBANS" på första bilden; Estelle, Lina och jag i fina gröna thights. Och André som är übersexig i sin clowndräkt. Awesome.

you're a slave to money then you die.


img- bono

Jag pratar om U2 konstant. Alltså hela tiden. HELA TIDEN. Och Bono är alltid i mitt huvud, hans blick sitter kvar på min näthinna. Måste tacka Carro lite grann för att hon försvarat mig de senaste två dagarna i form med "snacka inte skit om U2 när Patricia är i närheten" och "när Patro menar att hon tycker Bono är sexig och underbar menar hon för 20 år sedan" medan jag bara suttit där som förstenad medan ilskan kokat upp inom mig (det hon inte vet är att jag tycker han är rätt sexig nu också?). That's right - säg inget ont om U2 eller att Bono "är en gammal gubbe" när jag är i närheten. Okej om ni hade gjort det för 2 månader sen för då kunde jag ju försvara mig, men nu är det verkligen inte okej. Inte efter min nära döden-upplevelse. Nu kan jag ju bara inte förstå varför någon inte skulle hålla med mig. Men alla är ju trots allt olika. Are we clear? Tack. Puss på er.

it was one dull morning.


img- u2

(Jag har verkligen ingen inspiration eller motivation till att fota själv för tillfället, så tills dess får ni hålla ut. Men lite U2 och andra bilder skadar ju aldrig! Inte mig i alla fall..)

Söndag och jag sitter och lyssnar på The Rapture. Rätt trött och har träningsvärk (?!) efter gårdagens nollning. Hah. Nu kanske ni får er en liten uppfattning om hur otränad jag egentligen är. Och våga inte säga något annat.
Hade en mycket trevlig kväll hemma hos Camilla igår med födelsedagsfirande, dans, dricka och fint sällskap. Men idag är jag riktigt seg och mobilen har dött och laddaren är borta så jag är mer eller mindre isolerad.
Nej, nu måste jag sätta på lite U2. Känner för lite Out Of Control och Stories For Boys, så det får det bli. Gamla, underbara U2-låtar är aldrig fel. I LOVE BONO. Snälla, lyssna på låtarna jag länkade till. Hur kan man inte älska 20 åriga Bonos fantastiska röst?! Jag dördördördördördör...!!


boom-cha, boom-cha. discotheque.


img- u2

You just can't get enough of that lovey-dovey stuff.

Jag har officiellt blivit nollad. Det ni. Det var så sjukt roligt så ni anar inte! Fashiontema i Kungsan, gangstahtema på Stureplan, militärläger på Norrmalmstorg och erotisk aerobics på Plattan. Och självklart - gospel längs Drottninggatan. Såg ni ett gäng (en hel årskurs) gapande lustigkurrar i knasiga dräkter var det vi. Själv såg jag ut som en porrig pensionerad aerobicsinstruktör.

Fest ikväll (igen, gårdagens blev sjukt lyckad för övrigt) ute i Saltis så vi ska snart dra dit. Taggar med lite "Discotheque". Fantastisk sång på Pop-plattan. PEPP PEPP PEPP!

Bono, om du läser detta (det är möjligt?) - JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET ATT JAG DÖR!!!

she moves in mysterious ways.


img- bono och adam.

Äntligen är det...ffffredag. Jag ska ut och jag taggar järnet med U2. Achtung Baby. Sexig röst. Underbart. ÅH!

Lift my day, light up my night.


we are flying high.


img- bono

Lyckat. Jag och Estelle är sena till franskan och blir inte insläppta. Yeeeeey...


rock'n'roll stops the traffic.


img- bono är busig

God natt.

beaming joy.


img- yyellowbird

Trött. Sov 4 timmar i natt. Kunde inte sova, låg och tänkte alldeles för mycket. Skola idag, slappt och bra. Alla fina människor fick man möta igen. Speedshopping efter det. Wööh.

from one day to another.
img- jag

Dr Alban är ballast av de ballaste. Tio små moppepojkar. Sing Hallelujah! Det ni.

i can't change, i can change.img- jag, att fota sig i snattarspeglar är nya fjortistrenden

Jag förutspår att detta blir min sista sjukdag. Jag saknar min skola (ja jag är sån), mina vänner och känslan av att vara utomhus. Och nu är det höst. Lite lagom härligt, sådär.

i'm a million different people.


img- lauren doughty

Nu har man fixat med bloggen i nån timme eller två. Har gjort alla möjliga justeringar som ni kanske inte märker men som gör helheten bättre enligt mig. Till exempel, se så fint det blir när man kommenterar nu! Woho. God natt. 

why is the bedroom so cold.


img- lauren doughty

let me tell you what you can do with my love.
img- jag. den är väligt genomskinlig...

Jag och Sam har likadana tröjor. Oh my godness! tänker ni. Men vi tänker, shit vad coola vi är. Hehe.


i don't give a damn about my bad reputation.img- jag

Min (sjuka) dag. Sängen och datorn. Och Freaks And Geeks. Hundrade gången jag ser serien. Jag bara älskar den. Så underbart härlig och udda. Tråkigt att de bara gjorde en säsong... Den förtjänar minst två. Men så blir det ibland. Saker håller bara en säsong. Sen är det in med nytt liksom.

happy people, come on.


img- u2

Hey bitches. Man gör vad man kan, eller hur? Visst gör man det? JA. JO. FAKTISKT. Det gör man. Man gör vad man kan. Då är man duktig. Over and out, nu ska jag febra ner min säng.

all our pretty songs.


img- jag

Så här såg jag ut för 12 år sedan. 4 år var jag. För övrigt ser mitt hår rätt mörkbrunt ut här men jag var ju kopparblond. Åh, så trevligt det skulle vara att vara blond igen. Jag ser inte ut sådär längre, jag ser inte ut som mig själv. Nu är jag någon annan. Nu är jag stor. Nästan i alla fall.

i'm alive...so alive.


img- u2

Jag gillar inte att Ballen (Jimmy kallas så, jag är Patten - han är Ballen. Inte mer än rättvist) lägger upp viderbilder på folk. Särskilt inte mig, heh. Men det fick mig att tänka tillbaka på den underbara resa jag fick vara med om. Innan jag blir nostalgisk och poetisk ska jag sluta skriva, för jag vet att ni förmodligen inte vill höra mer om min underbara U2-upplevelse. Ni vet, det bästa som hänt mig någonsin? Ja, ni fattar. Men jag ville bara nämna det igen. Att det var det bästa som hänt mig.

there's a ghost inside me.


img- hej jag heter patricia och är jätteextrem

you don't have to wait.


img- boðk

Feber ger mig alltid så konstiga drömmar. I natt har jag drömt hemska, vackra, underbara och härliga drömmar.
Och jag ser att denna dag inte kommer komma med så mycket gott för min del.

sleep comes like a drug.


img- aaaahhhh......

Haha. Kul att jag fått ta bort en massa frågor i frågestunden eftersom folk inte kan hålla sina vulgära ord för sig själva. Men det var inte det jag skulle säga. Det jag skulle säga var att BONO ÄR BÄST. Och jag kan ju redan nu meddela att jag aldrig kommer sluta tjata om honom eller U2. För det jag upplevt är det bästa som någonsin hänt mig. Så det så.

well let's do something fun.


img- jag

Jag och Sammmxxx verkar ringa om varandra. Confusing. Mitt tillstånd har förvärrats. Bad. Men det är ju faktiskt lördag och sen är det ju kväll. Så jag vill ut. Fast jag borde nog inte. Jag vill skriva en sak men någonting i mig tvingar mig att sudda ut det varje gång. En slags spärr eller något. Hah.

talk like this and act like that.


img- inspelningen av new year's day här i sverige (u2)

Halsen värker nåt förskräckligt. Men dagens 7 (!) koppar te har gjort sitt och det känns mycket bättre. Klockan är lite över sex nu och jag har inte hört något från någon. Jag börjar misstänka att "jag hör av mig senare" har tappat sin betydelse. Eller så är det fel på min telefon och är det fallet så är jag inte förvånad. Mhm. What to do? Jag vet inte. Men jag vill ut. Nu, nu, nu.


comeback.


img- francoise hardy. så otroligt vacker.

God morgon. Efter en jobbig natt med ont i halsen, snuva och hemskt konstiga drömmar är jag uppe. Up and going. Rise and shine. Jag tror jag svimmade till lite när jag skulle gå upp. Jag fick liksom för mig att jag reste mig upp men sen när jag öppnade ögonen igen låg jag i sängen. Igen. Hm. Jag saknar mina vänner. Det är soligt ute. Jag vill träffa dem. Nu. I det fina vädret. Innan det försvinner. Fast jag måste ju kurera mig med svartvinbärste (det bästa som finns), honung och chickflicks. Det är fint i sig, men inte när det är soligt ute. Åh.

it's not a hill it's a mountain.


img- den som gissar rätt på vilka det är vinner en picknickkorg.

EVERY BEAUTY NEEDS TO GO OUT WITH AN IDIOT. Så rätt. Bono är bäst. Hoho. Låt mig inte nattblogga när jag är hög på cola och pratar gibberish med Sammmmm.

it is me who wants to get away.


img- edge och bono

No line on the horizon. Tonight.


the first time.


img- u2 under inspelningen av WTSHNN. den magiska låten som för fem veckor sedan förde med sig så mycket gott och så mycket känslor som fortfarande ger mig fjärilar - nej en storm - i magen. slängkyssen till exempel.

Mitt bröst är för litet för alla känslor som väller upp. Dunk, dunk, dunk. Mitt hjärta rymmer inte mer känslor för tillfället. Fem veckor sedan, fem veckor sedan. Vid den här tiden för fem veckor sedan upplevde jag något jag aldrig kommer uppleva igen, en känsla jag aldrig kommer få tillbaka. Visst kommer jag se U2 igen, åh många gånger, men jag kommer aldrig se dem för första gången, igen. Tänk er att ni har simmat mot en ström i sex år och efter så lång tid har ni äntligen, äntligen kommit i land. Ni har kämpat, längtat, orkat och varit starka. Och så händer det. Det är verkligen obeskrivligt. Jag älskar känslan av att göra saker för första gången, det kan vara vad som helst. För man vet att nu har jag gjort det för första gången och den där speciella känslan om att göra det för första gången kommer jag minnas, men inte exakt. Jag kommer aldrig vara där igen, for the first time. Rätt bitterljuv känsla.

Klicka här och dö lite grann.

I feel myself goin' down
I just call and he comes around.
But for the first time I feel love.
- The first time av U2


oh child, wipe the tears from your eyes.


img- bono

Är krasslig så jag tog en tupplur mellan fem och typ...nu. Vaknade av att jag drömde att jag såg Bono igen och att jag pussade honom på kinden. Inte fy skam det inte. Perfekt dröm på femveckorsdagen och allt. That's right - det är 5 veckor sedan jag såg Honom och de andra. Jag har tappat tidsuppfattningen.

a flood is coming.


img- u2

Woho. Party. God natt.

and i had opera in my head.img- jag

Här ser ni grejer minsann. Jag fotar ju inte bara med min Nikon D60 utan jag har två stycken analoga systemkameror as well. En Minolta och en Konica. Dammiga och fina är de, vilket innebär att de används alldeles för lite. Men för att vara ärlig, det är ju ett himla krångel med all film och framkallning. Fast man får faktiskt ett resultat som en digital kamera inte kan ge vilket gör att man faktiskt borde använda analoga mer. Hm. Nu blev det lite jobbigt.

every time.


img- u2

Varje gång jag hamnat i en svacka och varje gång jag tappat inspiration eller varit deppig har jag kunnat "vända mig" till U2. Inte vända som i "omvända sig till en rörelse" eller "gå till U2" bokstavligen. Men jag har lyssnat på deras skapelser och alltid alltid alltid har det blivit bättre. Jag har vänt mig till dem i musiken. Jag är verkligen så glad över att musik - deras musik - har den sortens inverkan på mig. Det är som terapi för mig.
Jag lyssnar så klart på dem i alla väder och kläder, oavsett dag eller tid på dygnet. Men jag tog bara depressionen som exempel. Nu har jag ju inte varit deppig på ett bra tag vilket känns underbart, men det känns bra att veta att jag har något att vända mig till i hopp om att det ska bli bättre - och faktiskt veta att det blir det - nästa gång jag drabbas.

Tack Paul David Hewson, David Howell Evans, Lawrence Joseph Mullen Jr. och Adam Charles Clayton för allt ni gjort, gör och kommer göra samt vad ni står för.

you are the first one of your kind.img- jagjagjag och ingen annan

Sitter här och lyssnar på Hans ljuva stämma. Är överväldigad. Det kan inte vara sant, det går bara inte.
Men jag tror nog att det är det.

OMG SER NI HUR NÄRA JAG VAR?!?!?!?!??!?!


everlasting love.img- scener ur filmen

Åh vad jag älskar den filmen. The Notebook. Jag minns inte när jag grät sånna floder till en film sist. Förmodligen aldrig. Vilken stark kärlek, vad de älskar varandra och vilken vacker historia. Som sagt, jag tror jag dör.

11 o'clock tick tock.


img- jag

Ligger här hemma och hostar och skakar, får fina sms av min bästa vän som gör att jag känner mig älskad, läser New Moon och ser på The Notebook. Jag vill dö litegrann för åh vad fin den är.

motion in the ocean.


img- U2

Hemma sjuk. Inte kul. Vill inte missa mer i skolan. Och jag vill till mina vänner NU!

dressed up like a carcrash.


img- lalalalala

Just give me what I want and no one gets hurt. Hello. Hello?

you're an accident waiting to happen.


img- jag (varför varför VARFÖR måste blogg.se slakta mina fina högupplösta bilder? inte ok)

Vi hamnade i den söta lilla butiken Old Touch, ni vet vilken jag menar right? Helt underbar är den och man vill bara gå och ta på allt puttinuttigt och allt det gamla. Så himla flott alltihop. För övrigt ska vi ha massa fester och maskerader i höst. Och en B&J-bjudning, istället för te typ. Flott det med.

you can come too.

img- jag

Efter skolan idag gick jag ut med mina vänner. Estelle (såklart), Lina och Lovisa. De är så fina allihop. Vi gick runt i affärer och inne på Myrorna var det en man (ni ser honom bakom mig) som tittade äckligt på oss hela tiden och när vi gick ut ur affären bad han mig fota en duva. Det var knasigt. Jag som hatar duvor.

have you been there.

img- jag (estelle tog den på mig)

Skön dag i skolan. Lite väl lång, men skön. Håltimme nu. Sen lektion, sen ut med vännerna. Mys mys.

oh no don't be shy.img- jag

Fotolektion. Vi älskar Olof. Han är bäst.

can't always be strong.


img- bono

Skola. Lunch om 10 minuter och 1 sekund. Patetiskt.

RSS 2.0