moving on.

Hej. Hit flyttar jag nu. Adieu.

hejsan.

Jag mår grymt awesome, allt fungerar sjukt underbart väl i mitt liv, det är höstlov och jag älskar Bono. Jag vill skaffa en ny blogg. Men det kommer jag nog inte göra. Hihi.

together in a room.img- tagna av mig + jonna.

Idag efter skolan gick jag, Jonna och Estelle till Humlegården för att njuta av den sista solen. Med oss hade vi varm dryck och gigantiska Saturnus-kanelbullar. Där satt vi och lekte med löv (jag i alla fall), lyssnade på snuskig fransk musik och hade det mysigt. Efter det gick jag hem till Gustaf (som var hemma i Karlskoga) och där var Lina och Hannes. Hm. Det var en fin höstdag idag om jag ska vara ärlig. Kanske ändrar uppfattning om hösten...Kanske.


desperate fear.img- jag.

Precis som Sambam-bam tänkte jag bjuda lite på mig själv denna afton. Bara för att jag är "sjuk", uttråkad och allmänt äcklig. Här har ni mig. Lite halvporrig, halväcklig sådär. Ofräsch helt enkelt. Men det är sån jag är. Med ljus utväxt och allt. Hah. Peace.

P.S. såhär vill jag färga håret.


once, twice, three times.


img- coolhandluke. här vill jag bo.

Jag vet då hur man sover bort en hel dag. Satt och stirrade på datorn fram tills 12 idag. Sen la jag mig. Nu vaknade jag. Och nu är alla bra dåliga program slut. Gah. Så då var torsdagen slut. Ja, jag tar ut lyckan i förväg. FREDAG.

war and violence.


img- mademoiselle molly fryxell aka niotillfem. jag vill också till marrocko.

Alltså åh. Jag klarar inte av det här. Det som tynger ner min tillvaro just nu är att jag har friskförklarat mig själv, men tydligen håller inte alla med på den fronten vilket innebär att jag måste vara hemma en dag till (jag hostade tydligen i natt?). Just det. EN DAG TILL. Fy.

RSS 2.0